Jazzle-Beauty_Background_Gold_01_edited.

Bij Jazzle Beauty bieden wij diverse behandelingen voor het gezicht aan. Zo kun je bij ons terecht voor volle en natuurlijke wenkbrauwen en wimpers, wax behandelingen voor het gezicht en permanente make-up voor wenkbrauwen, wimpers en lippen. Per zone bieden wij meerdere soorten behandelingen aan.

Meer informatie over onze behandelingen lees je hieronder. Afspraakje maken? Dat kan in onze online agenda maar mag natuurlijk ook telefonisch of via Whats'App op nummer 06 4302 0796.
 

JAZZLE BEAUTY

BEHANDELINGEN

Jazzle Beauty Alkmaar Behandelingen Salon
 
Jazzle-Beauty_Background_Gold_01_edited_
Jazzle Beauty Alkmaar Wenkbrauwen Epileren

JAZZLE BEAUTY

BROWS

Je wenkbrauwen zijn heel bepalend voor de uitdrukking en de frisheid van je gezicht. Wij bieden verschillende behandelingen aan voor het creeeren van mooie wenkbrauwen. Door je wenkbrauwen de juiste vorm te geven krijg je een frisse en sterke look. We bepalen de vorm door eerst goed naar je gezicht en je ogen te kijken. Bij het verven van de wenkbrauwen spelen ook de huis- en haarkleur mee. Met die informatie bepalen we welke vorm en kleur je wenkbrauw krijgt.

Losse behandelingen

Intake - epileren, waxen of kleuren

We bepalen de vorm of kleur door eerst goed naar je gezicht en je ogen te kijken. De wenkbrauwen worden geepileerd, gewaxd of gekleurd.

Jazzle Brows

Intake - waxen - tweezing - shapen - tinting

We bepalen de vorm en kleur door eerst goed naar je gezicht en je ogen te kijken. De wenkbrauwen worden gestyled en geshaped d.m.v. waxen & tweezing en geverfd.

Jazzle Brows Henna

Intake - waxen - tweezing - shapen - henna tinting

De wenkbrauwen worden gestyled en geshaped d.m.v. waxen & tweezing en geverfd met henna. Het voordeel van Henna kleuring is dat de verf zich niet alleen aan de haartjes van je wenkbrauwen hecht maar ook op je huid tint waardoor je optisch nog vollere wenkbrauwen hebt en je er ook langer plezier van hebt.

Jazzle Brow Lift

Intake - waxen - tweezing - shapen

Deze behandeling temt jouw warrige wenkbrauwharen voor ongeveer twee weken met als extra pluspuntje dat ze voller worden dankzij de Browshaper. Wij brengen twee verschillende creme's aan op de wenkbrauwen waardoor de springerige en dwarse haartjes de juiste kant op gestuurd. Na deze Browlift worden de wenkbrauwen in vorm gebracht. Optioneel kunnen de wenkbrauwen  met wenkbrauwverf of henna afgemaakt worden voor een optimaal resultaat.

Jazzle Men Brows

Intake - waxen - tweezing - shapen

Wij brengen de wenbrauwen in een natuurlijk (mannelijke) shape door middel van waxen en tweezing

JAZZLE BEAUTY

BROW VITAMINE

 

Zowel als losse en ook als pakketbehandeling te boeken

Stimuleer de haargroei voor volle wimpers door de haarzakjes te voeden en slapende haarzakjes te activeren. De Brow Vitamine wordt toegepast door middel van de dermapen (microneedling) en een aangepast serum. Een goede behandeling wanneer door te veel epileren, verven of bijvoorbeeld medicatie de haargroei van de wenkbrauwen minimaal is geworden of je toch net dat boogje, staartje, randje of beginpunt mist. Deze behandeling is alleen effectief wanneer er nog iets van haargroei is.

 

Benieuwd? Maak een adviesafspraak zodat wij kunnen zien of deze behandeling voor jou mogelijk is.

Jazzle Beauty Alkmaar Brow Vitamine
 
 
Jazzle Beauty Alkmaar Wimpers Verven

JAZZLE BEAUTY

LASHES

Wil jij met een frisse en open blik de dag doorgaan zonder gedoe? Of heb je weinig tijd in de ochtend of last van tranende ogen? Bespaar dan tijd met een van onze wimper behandelingen. Ga je voor verven, liften of bijvoorbeeld de One By One wimperextentions of weet je niet wat voor jou de beste optie is? Maak een afspraak en laat je door ons adviseren.

Jazzle Wimpers Verven

Intake - Wimpers Verven

Met het verven van je wimpers worden je wimpers donkerder en krijgen ze een mooiere shape. Hierdoor vergroot je je oogopslag waardoor je sprekendere ogen krijgt. Ideaal voor mensen die niet van mascara houden of gevoelige, tranende, ogen hebben. Daarnaast bespaar je tijd en is het super handig als je niet zo'n ochtendmens bent.

Jazzle Lash Lift

Intake - Lash Lift, optioneel Wimpers Verven

Bij de Lash Volume Lift behandeling worden natuurlijke wimpers gelift waardoor de wimperhaartjes langer worden en er een natuurlijke open oogopslag wordt gecreeert. De wimpers krijgen een natuurlijke krul die ongeveer 4 tot 6 weken blijft zitten. Doordat de vormpjes van siliconen zijn, krijgen de wimpers na de volume lift geen knik zoals wel het geval is bij het gebruik van een wimperkrultang. De Lash Volume Lift behandeling is geschikt voor alle soorten wimpers en is niet schadelijk voor uw natuurlijke wimpers.

AANDACHTSPUNTJES

 • De eerste 24 uur na de behandeling mogen de wimpers niet nat worden: niet het gezicht stomen, geen stoombad, niet zwemmen, geen sauna en was het gezicht niet met heet water

 • Make-up kan geen kwaad, gelieve een paar uur te wachten met mascara

 • Gebruik een voeding voor de wimpers

Jazzle One By One Wimperextentions & Volume Wimperextentions

Intake - One By One Wimperextentions of Volume Wimperextentions plaatsen

Wimperextensions zijn semipermanente wimperhaartjes gemaakt van hoogwaardig anti-allergisch PBT materiaal. Bij de One By One techniek wordt elk individueel wimperhaartje met een extension verlengd. De extensions worden één voor één op een individuele eigen wimperhaar geplaatst. Het bevestigingsmiddel is vrijwel onzichtbaar, zacht, flexibel . Doordat elk eigen wimperhaartje met een extension wordt verlengd geeft dit een natuurlijk effect.

Wil je een glamourlook oogopslag? Kies dan voor de Volume Wimperextentions. Bij deze techniek worden er tot 16 hele dunne haartjes geplaatst op 1 natuurlijke wimperhaar. Hierdoor krijg je een zeer zacht en volumineus effect.

 

Na zowel de One by One als ook de Volume behandeling is mascara, wimperverf, of een wimperkruller overbodig. Wij maken gebruik van hoogwaardige kwaliteit, waardoor je de extentions nauwelijks voelt zitten en het een natuurlijke uitstraling geeft. Wimperextensions hebben zelfs een liftend effect, en maken de ogen sprekender.

Je eigen wimpers hebben een groeicyclus en zullen zich één keer in 6 tot 8 weken vernieuwen. Dit proces zie je niet niet zichtbaar gebeuren maar tussen je lange wimpers zitten hele korte wimpertjes. Deze korte wimpers zijn de nieuwe jonge wimpertjes die oude wimpers geleidelijk aan zullen vervangen. Wanneer een eigen wimperhaar uitvalt, zal er ook een extension mee uitvallen. Om mooie volle wimpers te behouden, adviseren we ongeveer iedere 3 weken een refill behandeling. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimperextensions is gemiddeld 60 tot 90 minuten. Een Refill duurt gemiddeld 45-60 minuten, dit is afhankelijk van de hoeveelheid uitgevallen wimpers.

AANDACHTSPUNTJES

 • De eerste 24 uur na de behandeling mogen de wimpers niet nat worden: niet het gezicht stomen, geen stoombad, niet zwemmen, geen sauna en was het gezicht niet met heet water

 • Make-up kan geen kwaad, gelieve een paar uur te wachten met mascara

 • Gebruik een voeding voor de wimpers

 
Jazzle-Beauty_Background_Gold_01_edited.

JAZZLE BEAUTY

FACIAL WAX

Wil je van ongewenste haartjes af boven je lip, wangen, kaaklijn, kin, neus of oren? Dan is waxen ideaal. Waar het epileren van deze gezichtszones veel tijd vergt en scheren vaak maar voor een paar dagen helpt is het resultaat bij waxen veel groter. 

Met onze wax behandeling is je gezicht of zone van je gezicht gegarandeerd wekenlang haar vrij. Geen stoppeltjes, jeuk of ingegroeide haartjes. Wanneer je de behandeling regelmatig herhaalt zul je merken dat er steeds minder, en minder snel, haartjes terug groeien. Duur behandeling is afhankelijk per zone.

Jazzle Beauty Alkmaar Gezichtsontharing
 
©2020 Jazzle Beauty Semi Permanente Make-Up

JAZZLE BEAUTY

SEMI PERMANENTE

MAKE-UP

Ombré Powder brows is de nieuwste trend op het gebied van permanente make up voor wenkbrauwen. Bij Ombré Powder brows worden de wenkbrauwen niet volledig ingeschaduwd. De aanzet van de wenkbrauwen wordt lichter ingeschaduwd met naar de punten toe donkerder waardoor het een mooie overloop heeft maar ook heel zacht en natuurlijk oogt. Toch liever wat voller bij de aanzet van je wenkbrauwen? Uiteraard kan dit ook, wij kunnen de behandeling aanpassen naar ieders wens binnen onze werkwijze.

Jazzle Ombre Powder Brows Semi Permanente Make-Up

Intake - duur behandeling ± 60 minuten

Ombré Powder brows is de nieuwste trend op het gebied van permanente make up voor wenkbrauwen. Bij Ombré Powder brows worden de wenkbrauwen niet volledig ingeschaduwd. De aanzet van de wenkbrauwen wordt lichter ingeschaduwd met naar de punten toe donkerder waardoor het een mooie overloop heeft maar ook heel zacht en natuurlijk oogt. Toch liever wat voller bij de aanzet van je wenkbrauwen? Uiteraard kan dit ook, wij kunnen de behandeling aanpassen naar ieders wens binnen onze werkwijze.

Bij ons zit de 2e nabehandeling bij de prijs inbegrepen. Na 6 weken vindt de tweede behandeling plaats. Bij deze behandeling kunnen nog eventuele correcties aangebracht worden aan de vorm en kleur.

Voordelen

Geschikt voor alle huidtype ♥ Heel natuurlijk poedereffect ♥ Wakker worden met perfecte wenkbrauwen ♥ Geen beschadiging van de huid ♥ Zeer goed toe te passen ♥ Bijna geen roodheid of zwelling ♥ Geen kale plekken Geen littekens

AANDACHTSPUNTJES

 • Semi Permanente Make-Up op het gezicht blijft ongeveer 2 jaar zitten maar dit is afhankelijk van verschillende factoren zoals: het strikt navolgen van de instructies, de invloed van medicatie en zon, hormonale veranderingen en reacties van je lichaam. Deze factoren spelen allen mee in de houdbaarheid en de kwaliteit van het behouden resultaat.

 • Wij raden deze behandeling af:
  op een litteken dat minder dan een jaar oud is; een plek waar minder dan zes weken geleden PMU is gezet; op een plek waar minder dan drie maanden geleden een PMU of tatoeage is weg gelaserd of waar de laserwond nog niet genezen is; op geïrriteerde huid zoals bultjes, donkere moedervlekken of zwellingen; als je onder invloed bent van alcohol of drugs; als je zwanger bent; als je bloedverdunners neem

 • Wij raden deze behandeling af bij de volgende behandelingen / aandoeningen:
  diabetes, hemofilie, tijdens chemotherapie, chronische huidziekte zoals eczeem of psoriasis, allergie voor pigmentstoffen of andere materialen waarmee PMU wordt gezet, immuunstoornis, hart- en vaatafwijkingen, bij gebruik van roaccutane (anti-acne middel)

 

Heb je één van bovenstaande aandoeningen of gebruik je antistollingsmiddelen of antibiotica en wil je toch semi permanente make-up? Overleg dan eerst de mogelijkheden met een arts. Voorafgaand aan elke behandeling zal er een uitgebreide vragenlijst ingevuld worden waarop alle contra-indicaties zullen worden doorgenomen.

Jazzle Eyeliner & Jazzle Infra Lashes Semi Permanente Make-Up

Intake - duur behandeling ± 90 minuten

Altijd een mooi lijntje bij je ogen zonder hem zelf aan te zetten? Met de permanente make-up Eyeliner bespaar je tijd en gedoe. Vooraf bekijken we samen welke dikte en vorm er het beste bij jouw ogen past. Daarna wordt het lijntje gezet boven de wimperrand. Het is uiteraard ook mogelijk om eyeliner aan de onderste wimperrand te plaatsen.

 

Wil je een vollere wimperrand zonder wimperextentions? Bij Infra Lashes wordt er een dun lijntje tussen de aanzet van de wimperharen gezet waardoor de wimperrand voller wordt en er meer volume ontstaat. Dit creeërt een natuurlijke open blik.

 

​Voordelen

Geschikt voor alle huidtype ♥ Wakker worden met een perfect lijntje ♥ Geen beschadiging van de huid ♥ Zeer goed toe te passen ♥ Bijna geen roodheid of zwelling ♥ Geen littekens

AANDACHTSPUNTJES

 • Semi Permanente Make-Up op het gezicht blijft ongeveer 2 jaar zitten maar dit is afhankelijk van verschillende factoren zoals: het strikt navolgen van de instructies, de invloed van medicatie en zon, hormonale veranderingen en reacties van je lichaam. Deze factoren spelen allen mee in de houdbaarheid en de kwaliteit van het behouden resultaat.

 • Wij raden deze behandeling af:
  op een litteken dat minder dan een jaar oud is; een plek waar minder dan zes weken geleden PMU is gezet; op een plek waar minder dan drie maanden geleden een PMU of tatoeage is weg gelaserd of waar de laserwond nog niet genezen is; op geïrriteerde huid zoals bultjes, donkere moedervlekken of zwellingen; als je onder invloed bent van alcohol of drugs; als je zwanger bent; als je bloedverdunners neem

 • Wij raden deze behandeling af bij de volgende behandelingen / aandoeningen:
  diabetes, hemofilie, tijdens chemotherapie, chronische huidziekte zoals eczeem of psoriasis, allergie voor pigmentstoffen of andere materialen waarmee PMU wordt gezet, immuunstoornis, hart- en vaatafwijkingen, bij gebruik van roaccutane (anti-acne middel)

 

Heb je één van bovenstaande aandoeningen of gebruik je antistollingsmiddelen of antibiotica en wil je toch semi permanente make-up? Overleg dan eerst de mogelijkheden met een arts. Voorafgaand aan elke behandeling zal er een uitgebreide vragenlijst ingevuld worden waarop alle contra-indicaties zullen worden doorgenomen

Jazzle Lips Semi Permanente Make-Up

Intake - duur behandeling ± 60 minuten

Met permanente make-up kunnen je lippen er op elk moment van de dag verzorgd uit zien. Zijn je lippen asymmetrische en wil je graag een mooie vorm, dat is mogelijk. Ook kun je smalle lippen optisch gezien net iets voller laten lijken en bleke lippen kunnen we dankzij deze behandeling weer een frisse kleur geven. Je kunt bij Jazzle Beauty kiezen voor alleen lipliner, lipliner & shadow of Full Lips.

 

Niet iedereen heeft mooie lijnen in de lippen. Deze lijnen kunnen minder zichtbaar worden door veelvoudig laten toepassen van lipfillers. Permanente Make-Up is dan een mooie aanvulling voor de lippen bij lipfillers. Denk er aan dat je pas 4 weken na het plaatsen van fillers een van deze Permanente Make-Up lipbehandelingen kunt doen.

Voordelen

Geschikt voor alle huidtype ♥ creëer symetrische lippen ♥ Wakker worden met perfecte lippen ♥ Geen beschadiging van de huid ♥ Zeer goed toe te passen ♥ Bijna geen roodheid of zwelling ♥ Geen littekens

AANDACHTSPUNTJES

 • Semi Permanente Make-Up op het gezicht blijft ongeveer 2 jaar zitten maar dit is afhankelijk van verschillende factoren zoals: het strikt navolgen van de instructies, de invloed van medicatie en zon, hormonale veranderingen en reacties van je lichaam. Deze factoren spelen allen mee in de houdbaarheid en de kwaliteit van het behouden resultaat.

 • Wij raden deze behandeling af:
  op een litteken dat minder dan een jaar oud is; een plek waar minder dan zes weken geleden PMU is gezet; op een plek waar minder dan drie maanden geleden een PMU of tatoeage is weg gelaserd of waar de laserwond nog niet genezen is; op geïrriteerde huid zoals bultjes, donkere moedervlekken of zwellingen; als je onder invloed bent van alcohol of drugs; als je zwanger bent; als je bloedverdunners neem

 • Wij raden deze behandeling af bij de volgende behandelingen / aandoeningen:
  diabetes, hemofilie, tijdens chemotherapie, chronische huidziekte zoals eczeem of psoriasis, allergie voor pigmentstoffen of andere materialen waarmee PMU wordt gezet, immuunstoornis, hart- en vaatafwijkingen, bij gebruik van roaccutane (anti-acne middel)

 

Heb je één van bovenstaande aandoeningen of gebruik je antistollingsmiddelen of antibiotica en wil je toch semi permanente make-up? Overleg dan eerst de mogelijkheden met een arts. Voorafgaand aan elke behandeling zal er een uitgebreide vragenlijst ingevuld worden waarop alle contra-indicaties zullen worden doorgenomen